Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Različni načini avtomatizacije poštevanke in počutje učencev ob avtomatizaciji poštevanke : magistrsko delo
Avtorji:
ID
Novak, Ajda
(Avtor)
ID
Volk, Marina
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
PEF_Novak_Ajda_2023.pdf
(1,38 MB)
MD5: 3CD4D38A28846281C4F410D11FF96A1E
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Ključne besede:
matematika
,
poštevanka
,
avtomatizacija
,
časovna omejitev
,
počutje
Kraj izida:
Koper
Kraj izvedbe:
Koper
Založnik:
A. Novak
Leto izida:
2023
Leto izvedbe:
2023
Št. strani:
1 spletni vir (1 datoteka PDF ([8], 118 str.))
PID:
20.500.12556/RUP-20083
UDK:
512.12:373.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
180339971
Opomba:
Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader
Datum objave v RUP:
11.01.2024
Število ogledov:
659
Število prenosov:
55
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
mathematics
,
multiplication
,
automation
,
time limit
,
well-being
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj