Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Strategije prevajanja jedilnih listov in pomen hrane v identiteti kulture : diplomsko delo
Avtorji:ID Sterniša, Etna (Avtor)
ID Čok, Tina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Paradiž, Martina (Komentor)
Datoteke:.pdf DIP_Sternisa_Etna_2024.pdf (1,04 MB)
MD5: DE2AB351577F21244F380F222C0FC788
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
Ključne besede:hrana, jedilni listi, prevajalske strategije, tradicionalne jedi, kultura, kulinarično besedišče, lingua franca, diplomska dela
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:E. Sterniša
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (43 str., [57] str. pril.))
PID:20.500.12556/RUP-20327 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:81'25(043.2)
COBISS.SI-ID:198402819 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader
Datum objave v RUP:11.06.2024
Število ogledov:611
Število prenosov:13
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, menus, translation strategies, traditional dishes, culture, culinary vocabulary, lingua franca


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici