Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Kuhanje kot metoda dela za razvoj življenjskih veščin in socialnih kompetenc pri mladostnikih v strokovnih centrih : diplomsko delo
Avtorji:ID Pezdir, Lara (Avtor)
ID Krajnčan, Mitja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Vukovič, Matej (Komentor)
Datoteke:.pdf DIP_Pezdir_Lara_2024.pdf (533,70 KB)
MD5: C252ADE5BE3A4F0BAA257BA77C5FB5C0
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Ključne besede:kuhanje, metoda dela, mladostniki s ČVM/T, strokovni centri, socialne kompetence, življenjske veščine, zgodovina kuhanja, dobro počutje
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:L. Pezdir
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF ([8], 41 str.))
PID:20.500.12556/RUP-20645 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.624(043.2)
COBISS.SI-ID:208353283 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader
Datum objave v RUP:20.09.2024
Število ogledov:283
Število prenosov:11
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cooking, work method, ypung people with ČVM/T, professional centers, social competences, life skills, history of cooking, well-being


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici