Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Tehnologije predelave sadja in zelenjave v kmetijstvu : študijsko gradivo
Avtorji:ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Miklavcic_Visnjevec_Ana_2024.pdf (440,21 KB)
MD5: AE32D5E1AC5839C0C93EF6481EB895FF
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:tehnologija predelave, sadje, zelenjava, študijsko gradivo
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:A. Miklavčič Višnjevec
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF ([36] str.))
PID:20.500.12556/RUP-20706 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:210445315 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:07.10.2024
Število ogledov:153
Število prenosov:6
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:processing technology, fruits, vegetables, study material


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici