Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uvajanje in nadzor HACCP sistemov v živilske trgovine
Avtorji:ID Šumak, Marjeta (Avtor)
ID Piskar, Franka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL http://www.ediplome.fm-kp.si/Sumak_Marjeta_20070830.pdf
 
.pdf Sumak_Marjeta_20070830.pdf (1,20 MB)
MD5: 1700AF008CC66C356E85694171D0F49F
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:HACCP sistem, kritična kontrolna točka, higiena živil, zdravstvena ustreznost, diplomska dela
Kraj izida:Koper
Založnik:[M. Šumak]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 48 str. + pril.
PID:20.500.12556/RUP-3073 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.31:64.024.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2041815 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.10.2013
Število ogledov:3942
Število prenosov:135
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici