Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Uvajanje in nadzor HACCP sistemov v živilske trgovine
Avtorji:
ID
Šumak, Marjeta
(Avtor)
ID
Piskar, Franka
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://www.ediplome.fm-kp.si/Sumak_Marjeta_20070830.pdf
Sumak_Marjeta_20070830.pdf
(1,20 MB)
MD5: 1700AF008CC66C356E85694171D0F49F
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FM - Fakulteta za management
Ključne besede:
HACCP sistem
,
kritična kontrolna točka
,
higiena živil
,
zdravstvena ustreznost
,
diplomska dela
Kraj izida:
Koper
Založnik:
[M. Šumak]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 48 str. + pril.
PID:
20.500.12556/RUP-3073
UDK:
614.31:64.024.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
2041815
Datum objave v RUP:
15.10.2013
Število ogledov:
3942
Število prenosov:
135
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj