Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Recenzija dela Trženje v turizmu avtorice Maje Konečnik Ruzzier
Avtorji:
ID
Brezovec, Aleksandra
(Avtor)
Datoteke:
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-IWETVBP0
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:
recenzije
,
trženje
,
turizem
Založnik:
Marketing magazin
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 91-93
Številčenje:
Letn. 10, št. 16
PID:
20.500.12556/RUP-4865
ISSN:
1408-1652
UDK:
339.138:338.48
COBISS.SI-ID:
1268446
Datum objave v RUP:
10.07.2015
Število ogledov:
4183
Število prenosov:
37
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BREZOVEC, Aleksandra, 2010, Recenzija dela Trženje v turizmu avtorice Maje Konečnik Ruzzier. [na spletu]. 2010. Vol. 10, no. 16, p. 91–93. [Dostopano 11 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-IWETVBP0
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Strategija zdravega prehranjevanja in zmanjšanja absentizma na delovnem mestu
Prehranska kakovost obrokov v vrtcu Škofljica
Prehranska kakovost obrokov in uživanja soli v Osnovni šoli Gustava Šiliha Velenje
Prehranska kakovost obrokov v Osnovni šoli Tržič
Pomen zagotavljanja zdrave prehrane za zaposlene
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Smernice zdravega prehranjevanja za dojenčke
Paleolitska prehrana
ZDRAVA PREHRANA V SOCIALNO VARSTVENEM ZAVODU
Odnos dijakov do zdravega prehranjevanja in oglaševanja "zdrave" prehrane
Prehranjevalne navade osnovnošolskih otrok
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj