Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Vpliv vzpostavitve schengenskega režima na prepustnost meje : primer slovensko-hrvaške meje
Avtorji:
ID
Bufon, Milan
(Avtor)
ID
Markelj, Vesna
(Avtor)
ID
Koderman, Miha
(Fotograf)
Datoteke:
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-HMLMJOAL
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:
slovensko-hrvaška meja
,
obmejno območje
,
schengenska meja
,
prepustnost meje
Založnik:
Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia
Leto izida:
2010
Št. strani:
str. 481-494
Številčenje:
Letn. 20, št. 2
PID:
20.500.12556/RUP-4872
ISSN:
1408-5348
UDK:
911.3:321.013(497.4:497.5)
COBISS.SI-ID:
1941203
Datum objave v RUP:
10.07.2015
Število ogledov:
3796
Število prenosov:
56
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Italijanski jezik
Naslov:
primer slovensko-hrvaške meje
Ključne besede:
Slovene-Croatian border
,
border area
,
Schengen border
,
border permeability
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj