Naslov: | Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi : doktorska disertacija |
---|
Avtorji: | ID Kosel, Janez (Avtor) ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-VMHAQGLU
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Opis: | Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi |
---|
Ključne besede: | kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacije |
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [J. Kosel] |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | XIII, 117, [15] f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-6514 |
---|
UDK: | 604.4:582.282.23:579.26:663.252.4(043.3)=163.6 |
---|
COBISS.SI-ID: | 817783 |
---|
Datum objave v RUP: | 12.10.2015 |
---|
Število ogledov: | 5619 |
---|
Število prenosov: | 53 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |