Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Aktualnost strokovnega izrazja, predstavljenega v Vodnikovih Kuharskih bukvah, v sodobni (strokovni) slovenščini : diplomsko delo
Avtorji:ID Perko, Saša (Avtor)
ID Makarova, Irina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Perko-Sasa.pdf (1,23 MB)
MD5: 16282F7C283EBD54BFE19144FE1DE61C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
Ključne besede:strokovno kuharsko izrazje, Kuharske Bukve Valentina Vodnika, razvoj kuharskega izrazja, zgodovinski pregled kuharstva, diplomska dela
Kraj izida:Koper
Založnik:[S. Perko]
Leto izida:2016
Št. strani:45 str., [36] str. pril.
PID:20.500.12556/RUP-8217 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.55(083.12)(043.2)
COBISS.SI-ID:1538518724 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:10.11.2016
Število ogledov:2594
Število prenosov:85
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:specialized culinary art terminology, Kuharske bukve by Valentin Vodnik, development of culinary art terminology, a historical review of culinary art


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici