Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Selected physical and mechanical properties of viscoelastic thermal compressed wood from fast growing poplar
Avtorji:
ID
Horníček, Stanislav
(Avtor)
ID
Rademacher, Peter
(Avtor)
ID
Rousek, Radim
(Avtor)
ID
Kutnar, Andreja
(Avtor)
ID
Kamke, Frederick A.
(Avtor)
Datoteke:
http://www.proligno.ro/en/articles/2015/201504.htm
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:
modification of properties
,
fast growing poplar
,
viscoelastic thermal compression
Leto izida:
2015
Št. strani:
str. 324-329
Številčenje:
Vol. 11, no. 4
PID:
20.500.12556/RUP-8551
ISSN:
1841-4737
UDK:
674
COBISS.SI-ID:
1538087364
Datum objave v RUP:
08.08.2016
Število ogledov:
2934
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
modificiranje lastnosti
,
hitro rastoči topol
,
viskoelastična toplotna zgostitev
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj