Naslov: | Pomembne fenolne spojine v mandlju, granatnem jabolku in žižoli ter njihov vpliv na zdravje : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Morenčič, Iva (Avtor) ID Barlič-Maganja, Darja (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | FVZ_Dietetika_Morencic_Iva_i2018.pdf (1,30 MB) MD5: AF5559F526B93E62B5D6F3D9ADBAFD86
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | mandlji, granatna jabolka, žižole, fenolne spojine, zdravje, magistrske naloge |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [I. Morenčič] |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Leto izvedbe: | 2018 |
---|
Št. strani: | VII, 79 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-9726 |
---|
UDK: | 613.2 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1540457924 |
---|
Datum objave v RUP: | 31.07.2018 |
---|
Število ogledov: | 2498 |
---|
Število prenosov: | 125 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |