Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti : magistrska naloga
Avtorji:ID Kofol, Tamara (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Kofol_Tamara_i2018.pdf (1,23 MB)
MD5: A42AC63DFF569FD6A9B38C609BA1AA1B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:prehranjevalne navade, kruh, krvni sladkor, občutek sitosti, diabetiki
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Kofol]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VIII, 52 str, [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-9784 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.661/663:616.379-008.64
COBISS.SI-ID:1540566980 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:16.09.2018
Število ogledov:3714
Število prenosov:171
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOFOL, Tamara, 2018, Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti : magistrska naloga [na spletu]. Magistrsko delo. Izola : T. Kofol. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=9784
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Bread eating habits and the effect of different sorts of bread on blood sugar and satiety


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici