Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti : magistrska naloga
Avtorji:Kofol, Tamara (Avtor)
Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Kofol_Tamara_i2018.pdf (1,23 MB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:prehranjevalne navade, kruh, krvni sladkor, občutek sitosti, diabetiki
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Kofol]
Št. strani:VIII, 52 str, [5] f. pril.
Izvor:Izola
UDK:664.661/663:616.379-008.64
COBISS_ID:1540566980 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:262
Število prenosov:30
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Bread eating habits and the effect of different sorts of bread on blood sugar and satiety

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici