Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Piranska sol in njene prehranske odlike : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Grbac, Urška (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Grbac_Urska_i2018.pdf (1,43 MB)
MD5: BE12A1C1C9A0252F4BDFF9BF420897DE
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:sol, prehrana, zdravje
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[U. Grbac]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VI, 33 str.
PID:20.500.12556/RUP-9886 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2:664.41
COBISS.SI-ID:1540666820 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:25.09.2018
Število ogledov:3099
Število prenosov:139
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Piran salt and its nutritional facts


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici