Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila : magistrska naloga
Avtorji:ID Trobec, Tjaša (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Trobec_Tjasa_i2018.pdf (2,70 MB)
MD5: 71CA8AB4E60DCCC35ADF7B96760F6D95
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:novo živilo, živilsko pravo, jajčne lupine, kalcij
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Trobec]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VI, 78 str.
PID:20.500.12556/RUP-9911 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641
COBISS.SI-ID:1540683204 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:04.10.2018
Število ogledov:2057
Število prenosov:84
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Potential of dietary use of eggshells and authorisation procedure for a novel food


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici