Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Adhesion force mapping on wood by atomic force microscopy: influence of surface roughness and tip geometry
Avtorji:
ID
Jin, X.
(Avtor)
ID
Kasal, Bohumil
(Avtor)
Datoteke:
http://rsos.royalsocietypublishing.org/content/3/10/160248
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:
atomic force microscopy
,
wood
,
natural fibre
,
surface roughness
,
adhesion force measurement
,
tip geometry
Leto izida:
2016
Št. strani:
str. 1-7
Številčenje:
#Vol. #10, #iss. #3
PID:
20.500.12556/RUP-9997
UDK:
674
ISSN pri članku:
2054-5703
DOI:
10.1098/rsos.160248
COBISS.SI-ID:
1540824772
Datum objave v RUP:
18.11.2018
Število ogledov:
3415
Število prenosov:
183
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Royal Society Open Science
Založnik:
#The #Royal Society
ISSN:
2054-5703
COBISS.SI-ID:
3219791
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj