Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehranjevalne navade delavcev v podjetju Domel, d. o. o. : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Lotrič, Anja (Avtor)
ID Poklar Vatovec, Tamara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Anja_Lotric_-_Zakljucna_projektna_naloga.pdf (915,11 KB)
MD5: 69AE733613682982942B626C8F8A0E99
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zaključne projektne naloge, uravnotežena prehrana, prehrana delavcev, prehranjevalne navade, smernice za prehrano delavcev
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Lotrič]
Leto izida:2016
Leto izvedbe:2016
Št. strani:V, 29 str., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-10159 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:1539001540 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:2984
Število prenosov:89
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Eating habits of workers in the company Domel, d. o. o.
Ključne besede:final project assignment, balanced diet, nutrition of workers, eating habits, nutrition guideline for workers


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici