Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Ustrezna prehrana pri laktozni intoleranci : [zakjučna projektna naloga]
Avtorji:
ID
Mlakar, Teja
(Avtor)
ID
Stubelj, Mojca
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Zakljucna_projektna_naloga_Teja_Mlakar.pdf
(499,22 KB)
MD5: 7859971ACFE801795607B024A650A25A
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
laktozna intoleranca
,
kalcij
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[T. Mlakar]
Leto izida:
2014
Leto izvedbe:
2014
Št. strani:
VI, 32 f.
PID:
20.500.12556/RUP-10279
UDK:
613.2:637.1/.3
COBISS.SI-ID:
1537105348
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
2931
Število prenosov:
137
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MLAKAR, Teja, 2014,
Ustrezna prehrana pri laktozni intoleranci : [zakjučna projektna naloga]
[na spletu]. Diplomsko delo. Izola : T. Mlakar. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=10279
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Organizacijska struktura proizvodnega podjetja
Proizvodnja novega izdelka
Analiza modela kupcu prilagojene obutve
Kakovost poslovanja in zadovoljstvo kupcev
Sistemi kakovosti kot sredstvo za doseganje strateških razvojnih usmeritev
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Vloga države v boju proti raku
Onkološko zdravstveno varstvo-boj proti raku
Nursing studnet [!] awareness of preventive activities in cervical and breast cancer
Public awareness of screening programs
Influenza vaccination of health care team on primary level
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Appropriate diet for lactose intolerance
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj