Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Prehranski vnos in telesna sestava odraslih bolnikov s celiakijo v Sloveniji : magistrska naloga
Avtorji:
ID
Kocuvan, Marija Aja
(Avtor)
ID
Mičetić-Turk, Dušanka
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Magistrska_naloga_Kocuvan_Mijatov_A..pdf
(1,36 MB)
MD5: 16689F086D3300DECB42B8AD148BFE12
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
celiakija
,
telesna sestava
,
prehranski vnos
,
brezglutenska prehrana
,
magistrske naloge
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[M. A. Kocuvan Mijatov]
Leto izida:
2013
Leto izvedbe:
2013
Št. strani:
VIII, 64 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUP-10305
UDK:
616.341-008.6
COBISS.SI-ID:
4822079
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
2312
Število prenosov:
76
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Dietary intakes and body composition in adult celiac disease patients in Slovenia
Ključne besede:
celiac disease
,
dietary intake
,
body composition
,
gluten-free diet
,
master thesis
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj