Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Degustacije kot metoda pospeševanja prodaje
Avtorji:ID Šrot, Monika (Avtor)
ID Faganel, Armand (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL http://www.ediplome.fm-kp.si/Srot_Monika_20111029.pdf
 
.pdf Srot_Monika_20111029.pdf (620,23 KB)
MD5: BCCF62DF0D3AC35E7344B2821EA995F8
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:trženje, trženjsko komuniciranje, prodaja, pospeševanje prodaje, degustacije, potrošniki
Kraj izida:Koper
Založnik:[M. Šrot]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 37 str. + pril.
PID:20.500.12556/RUP-1077 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.138(043.2)
COBISS.SI-ID:4062935 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.10.2013
Število ogledov:4156
Število prenosov:198
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠROT, Monika, 2011, Degustacije kot metoda pospeševanja prodaje [na spletu]. Diplomsko delo. Koper : M. Šrot. [Dostopano 9 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1077
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici