Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Dejavniki oblikovanja, ohranjanja in preoblikovanja prehranskih vzorcev : zaključna naloga
Avtorji:Plavšič, Brina (Avtor)
Ženko, Ernest (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL https://www.famnit.upr.si/sl/studij/zakljucna_dela/view/805
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:prehranski vzorci, prehranske preference, prehranske odločitve, zgodnji razvoj, prehranske navade, motivacija
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[B. Plavšič]
Št. strani:VI, 31 f.
Izvor:Koper
UDK:613.2(043.2)
COBISS_ID:1541177028 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:126
Število prenosov:7
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Factors of formation, maintenance and transformation of eating habits
Ključne besede:eating patterns, food preferences, food choices, early development, eating habits, motivation

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici