Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Predstavitev kulinarične dediščine Slovenije v priročnikih za tuje učence slovenščine : diplomsko delo
Avtorji:ID Čendak, Valentina (Avtor)
ID Makarova, Irina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FHS_Cendak_Valentina_i2018.pdf (1,18 MB)
MD5: BB18FC485EFAE3A0868BB012E3D337D6
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
Ključne besede:hrana, kulinarična dediščina, učbeniki, slovenščina kot drugi/tuji jezik, medkulturne vsebine, diplomska dela
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[V. Čendak]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:62 str.
PID:20.500.12556/RUP-11895 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:811.163.6'243:641/642(043.2)
COBISS.SI-ID:1540767940 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:23.08.2019
Število ogledov:12471
Število prenosov:86
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, culinary heritage, textbooks, Slovene as second and foreign language, intercultural content


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici