Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih : magistrska naloga
Avtorji:ID Mlakar, Tjaša (Avtor)
ID Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Kranjc, Katja (Komentor)
Datoteke:.pdf FAZ_Mlakar_Tjasa_i2019.pdf (1,78 MB)
MD5: AB363F4585FBF8C2052121B40D432ABB
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Mlakar]
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Št. strani:VII, 38 str.
PID:20.500.12556/RUP-12353 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.164.2:641
COBISS.SI-ID:1541897924 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:21.01.2020
Število ogledov:3362
Število prenosov:107
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici