Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Poslovanje v evropskem prostoru
Avtorji:
ID
Praper, Janez
(Avtor)
ID
Kesič, Dragan
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://www.ediplome.fm-kp.si/Praper_Janez_20130531.pdf
Praper_Janez_20130531.pdf
(897,96 KB)
MD5: C41F23C9182CADC791050582C64EEB91
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FM - Fakulteta za management
Ključne besede:
kohezija
,
razvitost
,
evropsko teritorialno sodelovanje
,
instrumenti
,
spodbude
Kraj izida:
Koper
Založnik:
[J. Praper]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 39 str. + pril.
PID:
20.500.12556/RUP-1291
UDK:
341.23(043.2)
COBISS.SI-ID:
4722903
Datum objave v RUP:
15.10.2013
Število ogledov:
10953
Število prenosov:
150
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PRAPER, Janez, 2013,
Poslovanje v evropskem prostoru
[na spletu]. Diplomsko delo. Koper : J. Praper. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1291
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Use of various yeasts in the production of apple wine
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of cider production
Optimization of acetic fermentation of cider
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Quality of apple wine from Slovenian producers
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj