Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Kulturne razlike v prehrani med ljudmi in prilagajanje gostinske ponudbe (Primer: Izraelski trg) : diplomska naloga
Avtorji:ID Koren, Marija (Avtor)
ID Benčič, Margareta (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FTS_Koren_Marija_i2007.pdf (692,54 KB)
MD5: B4D33BC14625A098EE0C24D7CC6CC18A
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:kultura, religija, hoteli, Hotel Mons, prehrana, judovska skupnost, izraelska kuhinja, košer, mediteranska prehrana, gastronomija, kulinarika, kulturna dediščina, analiza, diplomske naloge
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[M. Koren]
Leto izida:2007
Leto izvedbe:2007
Št. strani:68 f.
PID:20.500.12556/RUP-14764 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.7
COBISS.SI-ID:855518 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:21.12.2020
Število ogledov:2019
Število prenosov:40
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici