Naslov: | Kulturne razlike v prehrani med ljudmi in prilagajanje gostinske ponudbe (Primer: Izraelski trg) : diplomska naloga |
---|
Avtorji: | ID Koren, Marija (Avtor) ID Benčič, Margareta (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | FTS_Koren_Marija_i2007.pdf (692,54 KB) MD5: B4D33BC14625A098EE0C24D7CC6CC18A
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
|
---|
Ključne besede: | kultura, religija, hoteli, Hotel Mons, prehrana, judovska skupnost, izraelska kuhinja, košer, mediteranska prehrana, gastronomija, kulinarika, kulturna dediščina, analiza, diplomske naloge |
---|
Kraj izida: | Portorož |
---|
Kraj izvedbe: | Portorož |
---|
Založnik: | [M. Koren] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Leto izvedbe: | 2007 |
---|
Št. strani: | 68 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-14764 |
---|
UDK: | 316.7 |
---|
COBISS.SI-ID: | 855518 |
---|
Datum objave v RUP: | 21.12.2020 |
---|
Število ogledov: | 2019 |
---|
Število prenosov: | 40 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |