Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Vpliv epidemije Sars-Cov-2 (COVID-19) na zaznano kakovost življenja
Avtorji:
ID
Sirnik, David
(Avtor)
ID
Prosen, Mirko
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
FVZ_Sirnik_David_i2921.pdf
(1,49 MB)
MD5: 1A37A55A6F6BCB9EF8B08891039147B7
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
kakovost življenja
,
zdravje
,
epidemija
,
COVID-19
,
SARS-COV-2
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[D. Sirnik]
Leto izida:
2921
Leto izvedbe:
2921
Št. strani:
1 spletni vir (1 datoteka PDF (V, 36 str., [5] f. pril.))
PID:
20.500.12556/RUP-15694
UDK:
616-036.22
COBISS.SI-ID:
55236099
Datum objave v RUP:
16.03.2021
Število ogledov:
4044
Število prenosov:
200
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SIRNIK, David, 2921,
Vpliv epidemije Sars-Cov-2 (COVID-19) na zaznano kakovost življenja
[na spletu]. Diplomsko delo. Izola : D. Sirnik. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=15694
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Use of various yeasts in the production of apple wine
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of cider production
Optimization of acetic fermentation of cider
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Quality of apple wine from Slovenian producers
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj