Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
E-izobraževanje
Avtorji:
ID
Florjančič, Viktorija
(Avtor)
Datoteke:
http://www.fm-kp.si/zalozba/ISSN/1581-4718/019.pdf
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Znanstveno delo
Tipologija:
2.13 - Elaborat, predštudija, študija
Organizacija:
FM - Fakulteta za management
Ključne besede:
e-izobraževanje
,
usposabljanje učiteljev
,
usposabljanje mentorjev
Kraj izida:
Koper
Založnik:
Fakulteta za management
Leto izida:
2009
Št. strani:
17 str.
PID:
20.500.12556/RUP-1656
UDK:
378:004
COBISS.SI-ID:
3304919
Datum objave v RUP:
15.10.2013
Število ogledov:
6106
Število prenosov:
103
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
FLORJANČIČ, Viktorija, 2009,
E-izobraževanje
[na spletu]. Elaborat, predštudija, študija. Koper : Fakulteta za management. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.fm-kp.si/zalozba/ISSN/1581-4718/019.pdf
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Karotenoidi v oljčnem olju
Phenolic compounds in olive tree and olive oil
Characterization of olive oils used as medium in canned fish
Olive oil, taxes and smuggling in Venetian Istria in modern age
Waste in olive production in Slovenia
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Quirinus olive oil collection
Food processing wastes as potential source of biologically active compounds
Physico-chemical properties evaluation of emulsions with nonionic emulsifiers
Synthesis, in vitro antioxidant properties and distribution of a new cyanothiophene-based phenolic compound in olive oil-In-water emulsions
Olive fruit phenols in olive oil processing
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
e-learning
,
teachers and tutor training
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj