Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Poslovni načrt za brezglutensko pekarno : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Apollonio, Alan (Avtor)
ID Bratkovič Kregar, Tina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf RAZ_Apollonio_Alan_i2021.pdf (1,47 MB)
MD5: B82E0D97621DABADFF6D7DFC359F1D29
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:poslovni načrt, zdrava prehrana, gluten, brezglutenska prehrana, brezglutenska pekarna, podporno okolje
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[A. Apollonio]
Leto izida:2021
Leto izvedbe:2021
Št. strani:IX, 39 str., [7] str. pril.
PID:20.500.12556/RUP-16960 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:005.52:664.655:641.56:616-056.43(043.2)
COBISS.SI-ID:79954179 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:11.10.2021
Število ogledov:2575
Število prenosov:75
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:entrepreneurship, business plan, healthy diet, gluten, gluten-free diet, gluten-free bakery


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici