Naslov: | Management kakovosti v prehrambenem turizmu : zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov |
---|
Avtorji: | ID Kukanja, Marko (Avtor) ID Bratkovič Kregar, Tina (Recenzent) ID Ovsenik, Marija (Recenzent) |
Datoteke: | RAZ_Kukanja_Marko_i2017.pdf (2,61 MB) MD5: 4773F5668D3A1C84F9D56CFB2950BBAB
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 2.01 - Znanstvena monografija |
---|
Organizacija: | ZUP - Založba Univerze na Primorskem
|
---|
Opis: | Raziskava preučuje možnost zagotavljanja kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov v prehrambnem gostinstvu na osnovi trženjske usmerjenosti PGO. Predstavlja teoretično in zakonsko opredelitev (ureditev) gostinstva ter nekatera pomembna raziskovalna izhodišča, ki izhajajo iz zakonske ureditve gostinstva v RS. Raziskava podrobno opredeljuje pojem kakovost, gostinski proizvod in koncept zadovoljstva, in to s stališča gosta in menedžerja. |
---|
Ključne besede: | turizem, ponudba, lojalnost, menedžment kakovosti, prehrambno gostinstvo, kakovost, lojalnost |
---|
Kraj izida: | Koper |
---|
Kraj izvedbe: | Koper |
---|
Založnik: | Založba Univerze na Primorskem |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Leto izvedbe: | 2017 |
---|
Št. strani: | 229 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-17230 |
---|
UDK: | 640.4:005.336.3(0.034.2) |
---|
ISBN: | 978-961-7023-61-9 |
---|
DOI: | 10.26493/978-961-7023-61-9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 292947456 |
---|
Datum objave v RUP: | 07.11.2021 |
---|
Število ogledov: | 1545 |
---|
Število prenosov: | 29 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |