Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Ocena vnosa zaužite hrane v domu starejših in senzorična ocena pasirane hrane : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Ovsenik, Anelisa (Avtor)
ID Jakus, Tadeja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf RAZ_Ovsenik_Anelisa_i2022.pdf (980,79 KB)
MD5: 408102E18E98C8510A07A8AC09AF5BC4
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:pasirana hrana, senzorična analiza, starostniki
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Ovsenik]
Leto izida:2022
Leto izvedbe:2022
Št. strani:1 spletni vir 81 datoteka PDF (VI, 22 str.))
PID:20.500.12556/RUP-18015 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:109721603 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:01.06.2022
Število ogledov:1425
Število prenosov:33
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici