Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco : magistrska naloga
Avtorji:ID Premk, Eva (Avtor)
ID Barlič-Maganja, Darja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Kranjc, Katja (Komentor)
Datoteke:.pdf FVZ_Premk_Eva_i2022.pdf (1,82 MB)
MD5: 19E4E76AA91459BCB0472F569AF1B9D1
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:laktozna intoleranca, fermentirana živila, probiotiki, simptomi
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[E. Premk]
Leto izida:2022
Leto izvedbe:2022
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VI, 50 str., [14] str. pril.))
PID:20.500.12556/RUP-18456 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1/.3:613.287:616.34
COBISS.SI-ID:115181059 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:14.07.2022
Število ogledov:1448
Število prenosov:50
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici