Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Izkoriščanje poslovne priložnosti v proizvodnji domačih testenin : zaključna projektna naloga
Avtorji:
ID
Šilc, Urška
(Avtor)
ID
Auer Antončič, Jasna
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
DIP_Silc_Urska_2024.pdf
(1,14 MB)
MD5: 6BA6CBF53C07989882DCEAC9131F188B
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FM - Fakulteta za management
Ključne besede:
poslovne priložnosti
,
raziskava trga
,
proizvodnja testenin
,
poslovni model
Kraj izida:
Koper
Kraj izvedbe:
Koper
Založnik:
U. Šilc
Leto izida:
2024
Leto izvedbe:
2024
Št. strani:
VII, 41 str., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUP-20991
UDK:
658.8.012.12:664.69(043.2)
COBISS.SI-ID:
219814659
Datum objave v RUP:
19.12.2024
Število ogledov:
77
Število prenosov:
1
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
entrepreneurship
,
business opportunity exploitation
,
market research
,
pasta production
,
business model
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj