Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Produkti & ingredienti : naučno-praktičeskij žurnal
Avtorji:
Avtorji niso navedeni.
Datoteke:
http://www.meatbusiness.ua/en/page.php?p=12
Jezik:
Neznan jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Organizacija:
UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:
živila
,
živilski dodatki
,
sestavine živil
,
sladice
Kraj izida:
Kiev
Založnik:
Bioprom
Leto izida:
2003
PID:
20.500.12556/RUP-4489
UDK:
663/664
COBISS.SI-ID:
3528407
Datum objave v RUP:
10.07.2015
Število ogledov:
3163
Število prenosov:
32
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Produkti & ingredienti : naučno-praktičeskij žurnal
, 2003. [na spletu], Kiev : Bioprom. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.meatbusiness.ua/en/page.php?p=12
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Oseba z multiplo sklerozo: narativna raziskava
Obravnava pacientk z multiplo sklerozo in motnjami mokrenja
Življenje pacienta z multiplo sklerozo v domačem okolju
Vadbeni program delovno aktivne osebe obolele z multiplo sklerozo
Samooskrba pacienta s parezo obraznega živca v domačem okolju
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Merske lastnosti testa devetih zatičev pri pacientih z multiplo sklerozo in pacientih po možganski kapi
Kakovost življenja pacientov z multiplo sklerozo
Izobraževanje oseb z multiplo sklerozo
Merske lastnosti testa devetih zatičev pri pacientih z multiplo sklerozo in po možganski kapi - sistematični pregled literature
Vadba hoje na sistemu Lokomat pri pacientih z multiplo sklerozo
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Food & ingredients
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj