| Naslov: | Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria |
|---|
| Avtorji: | ID Butinar, Bojan (Avtor) ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor) ID Lipnik-Štangelj, Metoda (Avtor) |
| Datoteke: | http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-07ELE02J
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
|---|
| Ključne besede: | olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene Istria |
|---|
| Založnik: | Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia |
|---|
| Leto izida: | 2006 |
|---|
| Št. strani: | str. 201-208 |
|---|
| Številčenje: | Letn. 16, št. 2 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/RUP-5269  |
|---|
| ISSN: | 1408-533X |
|---|
| UDK: | 664.34:543.6(497.4 Istra) |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 1143251  |
|---|
| Datum objave v RUP: | 10.07.2015 |
|---|
| Število ogledov: | 5177 |
|---|
| Število prenosov: | 30 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
|---|
| Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
|---|
| Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |