Naslov: | Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants |
---|
Avtorji: | ID Poklar Vatovec, Tamara (Avtor) ID Jakus, Tadeja (Avtor) ID Stubelj, Mojca (Avtor) |
Datoteke: | http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-81-90.pdf
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | food, seashells, seashell specialities, seashells handling, HACCP, restaurants, education, questionnaires, Slovenija |
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | str. 81-90 |
---|
Številčenje: | Letn. 104, št. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-7679 |
---|
ISSN: | 1581-9175 |
---|
UDK: | 641 |
---|
DOI: | 10.14720/aas.2014.104.2.3 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3491208 |
---|
Datum objave v RUP: | 30.12.2015 |
---|
Število ogledov: | 4262 |
---|
Število prenosov: | 340 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |