Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Roasting intensity of naturally low-caffeine Laurina coffee modulates glucose metabolism and redox balance in humans
Avtorji:ID Di Girolamo, Filippo Giorgio (Avtor)
ID Mazzucco, Sara (Avtor)
ID Situlin, Roberta (Avtor)
ID Mohorko, Nina (Avtor)
ID Jenko Pražnikar, Zala (Avtor)
ID Petelin, Ana (Avtor)
ID Tence, Marcello (Avtor)
ID Pišot, Rado (Avtor)
ID Navarini, Luciano (Avtor)
ID Biolo, Gianni (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1016/j.nut.2016.02.001
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:coffee, oxidative stress, roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids
Leto izida:2016
Št. strani:str. 1-39
Številčenje:In Press
PID:20.500.12556/RUP-8345 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:0899-9007
UDK:612.393:613.2
DOI:10.1016/j.nut.2016.02.001 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:1538202308 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:08.08.2016
Število ogledov:4497
Število prenosov:147
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici