Naslov: | Roasting intensity of naturally low-caffeine Laurina coffee modulates glucose metabolism and redox balance in humans |
---|
Avtorji: | ID Di Girolamo, Filippo Giorgio (Avtor) ID Mazzucco, Sara (Avtor) ID Situlin, Roberta (Avtor) ID Mohorko, Nina (Avtor) ID Jenko Pražnikar, Zala (Avtor) ID Petelin, Ana (Avtor) ID Tence, Marcello (Avtor) ID Pišot, Rado (Avtor) ID Navarini, Luciano (Avtor) ID Biolo, Gianni (Avtor) |
Datoteke: | http://dx.doi.org/10.1016/j.nut.2016.02.001
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
---|
Ključne besede: | coffee, oxidative stress, roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Št. strani: | str. 1-39 |
---|
Številčenje: | In Press |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-8345 |
---|
ISSN: | 0899-9007 |
---|
UDK: | 612.393:613.2 |
---|
DOI: | 10.1016/j.nut.2016.02.001 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1538202308 |
---|
Datum objave v RUP: | 08.08.2016 |
---|
Število ogledov: | 4497 |
---|
Število prenosov: | 147 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |