| Naslov: | Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica' |
|---|
| Avtorji: | ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor) ID Golob, Terezija (Avtor) ID Valenčič, Vasilij (Avtor) ID Bešter, Erika (Avtor) ID Butinar, Bojan (Avtor) ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor) |
| Datoteke: | https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
|---|
| Ključne besede: | olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica |
|---|
| Leto izida: | 2016 |
|---|
| Št. strani: | Str. 22-31 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 5, no. 1 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/RUP-8594  |
|---|
| ISSN: | 2221-870X |
|---|
| UDK: | 665.327.3 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 1538397380  |
|---|
| Datum objave v RUP: | 08.08.2016 |
|---|
| Število ogledov: | 5752 |
|---|
| Število prenosov: | 128 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
|---|
| Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
|---|
| Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |