Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
l-distance-balanced graphs
Avtorji:
ID
Miklavič, Štefko
(Avtor)
ID
Šparl, Primož
(Avtor)
Datoteke:
https://doi.org/10.1016/j.dam.2018.03.011
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:
distance-balanced
,
l-distance-balanced
,
highly distance-balanced
Leto izida:
2018
Št. strani:
str. 1-12
PID:
20.500.12556/RUP-9518
UDK:
519.17
ISSN pri članku:
0166-218X
DOI:
10.1016/j.dam.2018.03.011
COBISS.SI-ID:
1540239812
Datum objave v RUP:
05.04.2018
Število ogledov:
3497
Število prenosov:
101
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MIKLAVIČ, Štefko in ŠPARL, Primož, 2018, l-distance-balanced graphs.
Discrete applied mathematics
[na spletu]. 2018. P. 1–12. [Dostopano 1 april 2025]. DOI 10.1016/j.dam.2018.03.011. Pridobljeno s: https://doi.org/10.1016/j.dam.2018.03.011
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Use of various yeasts in the production of apple wine
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of cider production
Optimization of acetic fermentation of cider
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Quality of apple wine from Slovenian producers
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Discrete applied mathematics
Skrajšan naslov:
Discrete appl. math.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0166-218X
COBISS.SI-ID:
25342464
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj