Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila : magistrska naloga
Avtorji:Trobec, Tjaša (Avtor)
Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Trobec_Tjasa_i2018.pdf (2,70 MB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:novo živilo, živilsko pravo, jajčne lupine, kalcij
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Trobec]
Št. strani:VI, 78 str.
Izvor:Izola
UDK:641
COBISS_ID:1540683204 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:52
Število prenosov:6
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Potential of dietary use of eggshells and authorisation procedure for a novel food

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici