Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Statistika RUP
Statistika RUP
A-
|
A+
|
Natisni
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Simon Kerma:
Geografija vina in vinski turizem na primeru Slovenske Istre
Magistrska dela (6)
Urša Zavodnik:
Povezovanje muzejev in turističnega sektorja
Pia Peršič:
Neizkoriščeni potenciali dediščine gradu Mokrice
Anja Pipan:
Dediščina kot temelj za razvoj gastronomskega turizma v Vipavski dolini
Uroš Strelec:
Turistični potencial vinskih zbirk in muzejev v vinorodnem okolišu Štajerska Slovenija
Špela Mukenauer:
Programska revitalizacija "Gradu Svečina" kot izziv za vinski turizem
David Boršo:
"Muzejske kavarne" na Slovenskem
Diplomska dela (42)
Aleš Bogdan:
Razvojni potencial Prekmurja kot gastronomske turistične regije v povezavi z vinskimi cestami
Ana Brunec:
Gastronomsko-turistična regija Prekmurje
Janja Spevan:
Literarna zapuščina jugozahodne Slovenije v turistični ponudbi
Sandra Novak:
Odnos turistov do sakralne dediščine na primeru cerkve sv. Jurija v Piranu
Anja Podobnik:
Dediščina Primoža Trubarja v turizmu
Tina Rusjan:
Turistični programi in ponudba solin v Evropi
Kaja Dobnikar:
Oživitev gradu in kraja Pišece
Tajda Senica:
Gradovi in grajski turizem v ponudbah turističnih organizacij
Simona Skubic:
Dediščinski in turistični potencial zaščitenih slovenskih pridelkov in živil
Barbara Slak:
Ekomuzej kozolcev kot vez med kulturno dediščino in turizmom
Anja Janžekovič:
Kurentovanje in karneval na Ptuju kot dediščinsko-turistična prireditev
Majda Jurkas:
Tradicionalna pustovanja in fašjenk v Dobovi kot element krajevne turistične prepoznavnosti
Nastja Šturm:
Vinska vigred in razvoj vinskega turizma v Beli krajini
Nejc Srebot:
Repnice
Marjana Žniderič:
Umetniški festivali kot pomemben element prepoznavnosti kulturnega turizma na Slovenskem
Sanja Leban:
Dediščina žirovske čipke kot priložnost za razvoj turizma
Sandra Novak:
Odnos turistov do sakralne dediščine na primeru cerkve sv. Jurija v Piranu
Marjeta Gmajner:
Muzej kot turistična atrakcija
Špela Bračko:
Razvitost vinskega turizma
Alen Škufca:
Dediščinsko turistični potenciali Dolenjske za razvoj mladinskega turizma
Nives Trošt:
Restavracija Istrian Tapas
Lara Loparič:
Maribor kot vinsko turistična prestolnica Štajerske
Urška Popošek:
Odnos mladih do pustnih tradicij na primeru Fašenka v Markovcih
Filip Matjaž:
Praznična kulinarika med istrskimi prazniki in njena uporaba v turizmu
Saša Levstik:
Možnost razvoja turizma v zidanicah v občini Straža
Neža Jarc:
Vinski turizem v Svečini
Špela Tašner:
Vpliv kulturno-umetniških festivalov na razvoj kulturnega turizma v mestni občini Ptuj
Anamarija Čančar:
Vključevanje nekdanjih rudarjev v razvijanje novih turističnih produktov kulturnega turizma v Trbovljah
Natalija Toth:
Oživel Pomjan - priložnost za promocijo zaledja Istre
Petra Klanšek:
Identiteta vinskega turizma v Bordeauxu
Maja Černic:
Turistični potencial nesnovne kulturne dediščine v občini Sovodnje ob Soči - praznovanje pusta
Katja Rajter:
Vinski turizem kot razvojna priložnost malih vinarjev v Sloveniji
Igor Radić:
Gastronomski turizem Spodnje Savinjske doline
Karin Šnabl:
Gastronomska dediščina kot del krajevne turistične identitete
Mateja Fon:
Tradicionalne jedi Dolenjske v gastronomski ponudbi novomeških prehrambenih obratov
Eli Malnar:
Stanje in razvojne priložnosti na turističnih kmetijah na Kočevskem
Darja Naglič:
Povezovanje muzejske pedagogike s turističnim sektorjem v primorsko-notranjski regiji
Aljaž Ledinek:
Ekološke turistične kmetije na Koroškem, primer bio kmetija Ržen
Bor Pahor:
Vključevanje gastronomsko turistične identitete Haloz v ponudbo kolesarskega hostla
Emilija Bogar:
Pomen naziva "Evropska prestolnica kulture" za kulturni turizem mesta Novi Sad
Jure Kustec:
Pomen vinskih fontan na slovenskem za razvoj vinskega turizma
Anja Simonič:
Fenomen vinskih fontan in njihov vpliv na vinski turizem Slovenije
Druga dela (5)
Aleš Gačnik, Marijan Močivnik:
Wine Tourism "Boom"
Stane Pejovnik:
UNESCO forum
Dušan Terčelj:
The culture of wine in Slovenia
Aleksandra Brezovec, Tomi Brezovec, Aleš Gačnik, Šarolta Godnič Vičič, Tadeja Jere Jakulin, Simon Kerma, Nina Lovec, Zorana Medarić, Tina Orel Frank, Ljudmila Sinkovič, Matej Vranješ, Irena Weber:
Potenciali razvoja turizma na Unescovih lokacijah svetovne dediščine v Sloveniji
Simon Kerma, Aleš Gačnik, Igor Jurinčič, Emil Juvan, Štefan Bojnec, Dunja Bandelj, Alenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Barbara Lampič, Dejan Cigale, Irma Potočnik Slavič, Martina Robačer, Franc Bavec, Martina Bavec:
Možnosti nadaljnjega razvoja vinskega in gastronomskega turizma na kmetijah