Ključne besede: polyphenolic compounds, olive mill wastewater, extraction techniques, Fe3O4 particles, magnetic collection, adsorption and desorption, quantitative and qualitative analysisObjavljeno v RUP: 24.11.2021; Ogledov: 1077; Prenosov: 51 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: bark, polyphenols, extraction, HPLC-DAD-ESI-MS/MSObjavljeno v RUP: 24.06.2021; Ogledov: 1226; Prenosov: 47 Celotno besedilo (1,75 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: extraction techniques, HPLC-DAD-ESI-QTOF, olive mill wastewater, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 24.06.2021; Ogledov: 1215; Prenosov: 48 Celotno besedilo (1,75 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Olea europaea, microsatellites, DNA extraction, paternity analysis, self-compatibility, cross-compatibilityObjavljeno v RUP: 02.04.2020; Ogledov: 1911; Prenosov: 61 Celotno besedilo (16,15 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene IstriaObjavljeno v RUP: 10.07.2015; Ogledov: 3355; Prenosov: 27 Povezava na celotno besedilo