Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria
Vasilij Valenčič, Erika Bešter, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar, Terezija Golob, 2010, prispevek na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...table olives, traditional production, biophenols, ...
Ključne besede: table olives, traditional production, biophenols
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 2072; Prenosov: 11
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria
Metoda Lipnik-Štangelj, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar, 2006, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene Istria, ...
Ključne besede: olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene Istria
Objavljeno: 10.07.2015; Ogledov: 1465; Prenosov: 4
URL Polno besedilo (0,00 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici