Ključne besede: phenolic compounds, HPLC-DAD-qTOF, Solanum lycopersicum L., protein extracts, agricultural residuesObjavljeno v RUP: 26.10.2021; Ogledov: 1053; Prenosov: 28 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: extraction techniques, HPLC-DAD-ESI-QTOF, olive mill wastewater, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 24.06.2021; Ogledov: 1222; Prenosov: 48 Celotno besedilo (1,75 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Olea oleuropea L., olive mill effluents, pomace, HPLC-DAD-qTOF, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 25.12.2020; Ogledov: 1434; Prenosov: 47 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: canned fish, olive oil, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 02.07.2020; Ogledov: 1770; Prenosov: 115 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belicaObjavljeno v RUP: 08.08.2016; Ogledov: 3325; Prenosov: 123 Povezava na celotno besedilo