Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2 : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:
ID
Pečko, Tajda
(Avtor)
ID
Kovač, Boris
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Sternad, Simona
(Komentor)
Datoteke:
Zakljucna_projektna_naloga_Pecko_2016.pdf
(1,40 MB)
MD5: B6C3AB04E8C1152BFD83BF18AF35DA0E
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
tatarska ajda
,
kruh
,
glikemični indeks
,
sladkorna bolezen tipa 2
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[T. Pečko]
Leto izida:
2016
Leto izvedbe:
2016
Št. strani:
VII,37 str., 13] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUP-10282
UDK:
616.379-008.64:664.663
COBISS.SI-ID:
1538621892
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
3753
Število prenosov:
90
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Glycemic index of tartary buckwheat bread in relation with type 2 diabetes
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj