Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2 : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Pečko, Tajda (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Sternad, Simona (Komentor)
Datoteke:.pdf Zakljucna_projektna_naloga_Pecko_2016.pdf (1,40 MB)
MD5: B6C3AB04E8C1152BFD83BF18AF35DA0E
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:tatarska ajda, kruh, glikemični indeks, sladkorna bolezen tipa 2
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Pečko]
Leto izida:2016
Leto izvedbe:2016
Št. strani:VII,37 str., 13] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-10282 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616.379-008.64:664.663
COBISS.SI-ID:1538621892 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:2575
Število prenosov:82
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Glycemic index of tartary buckwheat bread in relation with type 2 diabetes


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici