Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku : zaključna projektna naloga
Avtorji:
ID
Gruden, Peter
(Avtor)
ID
Kovač, Boris
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
FVZ_Gruden_Peter_i2019.pdf
(1,88 MB)
MD5: D637197A7F6E5577FBC1529931C4D166
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
zdrava prehrana
,
polnozrnat kruh
,
mladostniki
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[P. Gruden]
Leto izida:
2019
Leto izvedbe:
2019
Št. strani:
VII, 39 str.
PID:
20.500.12556/RUP-11831
UDK:
664.661/.663
COBISS.SI-ID:
1541423812
Datum objave v RUP:
30.07.2019
Število ogledov:
1893
Število prenosov:
116
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj