Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Gruden, Peter (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Gruden_Peter_i2019.pdf (1,88 MB)
MD5: D637197A7F6E5577FBC1529931C4D166
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zdrava prehrana, polnozrnat kruh, mladostniki
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[P. Gruden]
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Št. strani:VII, 39 str.
PID:20.500.12556/RUP-11831 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.661/.663
COBISS.SI-ID:1541423812 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:30.07.2019
Število ogledov:1545
Število prenosov:110
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici