Naslov: | Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Mlakar, Tjaša (Avtor) ID Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... ID Kranjc, Katja (Komentor) |
Datoteke: | FAZ_Mlakar_Tjasa_i2019.pdf (1,78 MB) MD5: AB363F4585FBF8C2052121B40D432ABB
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [T. Mlakar] |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Leto izvedbe: | 2019 |
---|
Št. strani: | VII, 38 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-12353 |
---|
UDK: | 577.164.2:641 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1541897924 |
---|
Datum objave v RUP: | 21.01.2020 |
---|
Število ogledov: | 3360 |
---|
Število prenosov: | 107 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |