Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi : magistrska naloga
Avtorji:ID Čibej, Aljaž (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Cibej_Aljaz_i2021.pdf (1,95 MB)
MD5: D52E971883DD8F843201827BA89DED41
 
URL https://repozitorij.upr.si
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:antioksidativna kapaciteta, vitamin C, kuhanje v vodi, kuhanje v mikrovalovki
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Čibej]
Leto izida:2021
Leto izvedbe:2021
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 50 str., [10] f. pril.))
PID:20.500.12556/RUP-16676 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641
COBISS.SI-ID:67023875 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:16.06.2021
Število ogledov:1509
Število prenosov:181
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici