Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi : magistrska naloga
Avtorji:
ID
Čibej, Aljaž
(Avtor)
ID
Kovač, Boris
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
FVZ_Cibej_Aljaz_i2021.pdf
(1,95 MB)
MD5: D52E971883DD8F843201827BA89DED41
https://repozitorij.upr.si
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
antioksidativna kapaciteta
,
vitamin C
,
kuhanje v vodi
,
kuhanje v mikrovalovki
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[A. Čibej]
Leto izida:
2021
Leto izvedbe:
2021
Št. strani:
1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 50 str., [10] f. pril.))
PID:
20.500.12556/RUP-16676
UDK:
641
COBISS.SI-ID:
67023875
Datum objave v RUP:
15.06.2021
Število ogledov:
1947
Število prenosov:
190
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj