Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu : znanstvena monografija
Avtorji:ID Uran Maravić, Maja (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Uran_Maravic_Maja_i2017.pdf (1,56 MB)
MD5: 47DF3F7D46A9E1EE0BDD7CF3D943EB2D
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:2.01 - Znanstvena monografija
Organizacija:ZUP - Založba Univerze na Primorskem
Opis:Pričujoča znanstvena monografija je pregled ocenjevanja kakovosti v prehrambenem gostinstvu. Dejstvo je, da na svetu obstaja veliko ponudnikov restavracij in da gosti težko ocenijo, katerega ponudnika bi izbrali. Pri tej odločitvi jim lahko v veliki meri pomagajo različni znaki kakovosti, ki jih dodeljujejo za njih kredibilne inštitucije. Monografija prikazuje glavne značilnosti petih sistemov ocenjevanja restavracij v svetu in doma. Izkazalo se je, da se pri večini uglednih sistemov ocenjuje po sistemu skritega gosta, ki pa ima za podlago pri ocenjevanju ocenjevalni list oziroma neke napisane ali nenapisane kriterije ocenjevanja.
Ključne besede:turizem, kakovost, ocenjevanje, prehrambeni obrati, elektronske knjige
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:Založba Univerze na Primorskem
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
PID:20.500.12556/RUP-17247 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640.4:005.336.3(0.034.2)
ISBN:978-961-7023-22-0
DOI:10.26493/978-961-7023-22-0 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:290946560 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:08.11.2021
Število ogledov:1295
Število prenosov:46
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici