Naslov: | Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu : znanstvena monografija |
---|
Avtorji: | ID Uran Maravić, Maja (Avtor) |
Datoteke: | RAZ_Uran_Maravic_Maja_i2017.pdf (1,56 MB) MD5: 47DF3F7D46A9E1EE0BDD7CF3D943EB2D
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 2.01 - Znanstvena monografija |
---|
Organizacija: | ZUP - Založba Univerze na Primorskem
|
---|
Opis: | Pričujoča znanstvena monografija je pregled ocenjevanja kakovosti v prehrambenem gostinstvu. Dejstvo je, da na svetu obstaja veliko ponudnikov restavracij in da gosti težko ocenijo, katerega ponudnika bi izbrali. Pri tej odločitvi jim lahko v veliki meri pomagajo različni znaki kakovosti, ki jih dodeljujejo za njih kredibilne inštitucije. Monografija prikazuje glavne značilnosti petih sistemov ocenjevanja restavracij v svetu in doma. Izkazalo se je, da se pri večini uglednih sistemov ocenjuje po sistemu skritega gosta, ki pa ima za podlago pri ocenjevanju ocenjevalni list oziroma neke napisane ali nenapisane kriterije ocenjevanja. |
---|
Ključne besede: | turizem, kakovost, ocenjevanje, prehrambeni obrati, elektronske knjige |
---|
Kraj izida: | Koper |
---|
Kraj izvedbe: | Koper |
---|
Založnik: | Založba Univerze na Primorskem |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Leto izvedbe: | 2017 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-17247 |
---|
UDK: | 640.4:005.336.3(0.034.2) |
---|
ISBN: | 978-961-7023-22-0 |
---|
DOI: | 10.26493/978-961-7023-22-0 |
---|
COBISS.SI-ID: | 290946560 |
---|
Datum objave v RUP: | 08.11.2021 |
---|
Število ogledov: | 1295 |
---|
Število prenosov: | 46 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |